INFO-BREV. JUNI24

      _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

GODMOVES                                              INFO-BREV                                           JUNI 2024 

 
IFÖRENINGS-INFO IALINGSÅS IÖVRIGT     
 

IFÖRENINGS-INFOTack för en superfin och rolig termin! Nu blir det snart lite semester innan vi hoppar på höstterminen.


Schemat för höstens kurser ligger nu uppe. Gå gärna in och kika! Kallelserna kommer att skickas ut nu så håll utkik på mejlen. 


Dansfilmen från vårens föreställning TICK TACK går nu att beställa! OBS! vi säljer ej DVD utan det är endast digital version på filmen! Sista datum att beställa är 8 sep och ni kan beställa genom att klicka här.- HT24

Höstterminen börjar v.36 och håller på till v.50 med höstlov v.44. Kompisvecka kommer vi ha v.40 denna termin istället och kom ihåg att det är kompisen som ni ska anmäla och inte er själva! 


Under höstterminen kommer vi att sälja Newbody med start v.37! Grupperna som kommer att sälja är från Maxis och uppåt, mer info kommer när det är dags att börja. Var gärna med och stötta föreningen genom att köpa om ni inte säljer!


Något vi vill trycka lite mer på är ordningsreglerna som ni hittar lite längre ner här på sidan. Prata gärna om de hemma och vad ni kan tänka på i danssalen för att kunna bidra till en god miljö.- Ledare

Vi välkomnar Anna Bråse, Ulrika Olsson, Maja Sjöblom som nya ledare på dansskolan!

Anna kommer att ha TechTeens 12+ i Alingsås och Ulrika, Maja kommer att ha klasser i Vårgårda. Ni kommer snart att kunna läsa mer om dom under fliken "personal". 


Linnéa Jansson är kvar och fortsätter vicka för Bonette som är tjänstledig.

Lilli Elfstrand, Matilda Segerlind och Astrid Bråse är kvar och kommer klasser i både Alingsås och Vårgårda och Sandra Rydsmo går på föräldraledighet.


Vi tackar Anna Gerdin, Klara Langwagen och Annie Götsten, som tyvärr slutar hos oss, för deras tid och engagemang!-Informationskanal

Vi satsar mer på att använda vår hemsida för information till alla deltagare på dansskolan. Kortare sms kommer gå ut när ny info för grupperna finns att läsa, samt vid akutare fall som sjukfrånvaro/inställd lektion. Vi samlar information under fliken "Elev -info". Där finner ni info kring schema, uppvisningar och övrig föreningsinfo.
Vi kommer skicka sms från vår e-tjänst via Bilda, men vi finns fortfarande kvar för frågor via sms och mail. Obs, skickar vi från e-tjänsten så får ni ett sms från ett Bilda-nummer. Dessa sms går ej att besvara!-Fakturor för höstterminen skickas på mail ca. två veckor in i terminen. Fakturan skickas från Studieförbundet Bilda. Får du inte din faktura? Maila oss, från den mailadress du vill ta emot information/faktura, så fixar vi det! Skriv även med vilka dansare det gäller! Fakturan skickas alltid via mail om inget annat är överenskommet med administratör. Innan man hör av sig får man gärna kolla sin skräppost, ibland kan den råka hamna fel. OBS! Fakturan kan EJ betalas via swish!-Kontaktuppgifter

Om ni byter nummer eller mailadress meddela oss gärna detta så infon vi skickar ut når er.


-Trivsel och miljö i danssalen

Vi ledare på God Moves har under en längre tid känt av en trend som växer mer och mer. Det handlar om arbetsmiljön i danssalen där det lätt blir högljutt, ofokuserat och stimmigt. Mest märkbart i barngrupper och upp i ung TechTeens. Samtala gärna hemma kring vad en gruppaktivitet innebär. Punkter att ta upp:


  • Inget prat under pågående övning/dans!
 •  
  • Tänk på ljudnivån!
 •  
  • Var lyhörd efter danslärarens röst – uppmärksamma och tystna när hen börjar tala.
 •  
  • Rör ingen rekvisita och dra ej fram mattor etc, utan att fråga först.
 •  
  • Om man av någon anledning behöver sätta sig ner eller gå ut ur rummet, tala med dansläraren.
 •  
  • Häng inte på stången – den är ej till för det! Detsamma gäller hyllorna.
 •  
  • Dörren hålls stängd under lektion – främst för de yngre grupperna. Detta för att det inte ska bli massa spring in och ut under lektion.
 •  
  • Föräldrar och anhöriga har mandat att säga till barn (sitt eget eller andras) om man märker att det blir stökigt utanför, i “sällskapsdelen”. 
 •  
  • Föräldrar ombedes att lämna danssalen när lektionen börjar. Med undantag för Busis första klass. Om ett barn absolut inte vill att förälder lämnar salen går det bra att vara kvar och medverka i dansklassen. Tala med ledare. 
IALINGSÅS 

HT24 är vi i Equmeniakyrkans lokaler och har våra danslektioner. Vi har just nu tre grupper igång i Alingsås: Minis/Kids 6-8 år, Kids/Maxis 9-11 år som Matilda kommer att ha och TechTeens 12+ som Anna kommer ha. Det finns fortfarande platser kvar i dessa grupper så tipsa någon ni känner som är sugen på att börja dansa!
IINFO- ÖVRIGT

SWISH: 123 511 26 28


DÖRR-KOD i Vårgårda: 7089

Kursanmälan gäller tills vidare och vi flyttar automatisk upp alla när det är dags att byta åldersgrupp.

Avanmälan ska göras i god tid, alltid innan fakturan för terminen skickats ut- Inför vårterminen en månad i förväg och inför höstterminen helst redan i juni. Det kan ibland vara svårt att förutsäga redan då, men vi ser gärna att ni meddelar oss så fort ni kan, då elevantalet har en avgörande del i planering av grupper, schema, timanställda ledare osv. Vid avanmälan som kommer in efter att fakturan för terminen skickats ut, tar vi ut en avgift på 100 kr och gör man en avanmälan senare än tredje veckan in i en termin, är man skyldig att betala hela terminsavgiften. Avanmälan görs på mail eller sms.

Ni har säkert sett BILDA LOGGAN som syns på bl.a. våra reklamblad och affischer. Studieförbundet Bilda är en ideell, partipolitiskt obunden organisation som vill uppmuntra människors sökande efter kunskap och utveckling. Detta görs genom studiecirklar, kurser och annan verksamhet tillsammans med deltagare samt på uppdrag av samhället eller organisationer. Bilda hjälper God Moves bl.a. administrativt och föreningens fasta dansledare har sin anställning där.Allt gott!

Med vänliga hälsingar,
Linnéa, Lilli, Astrid, Matilda, Ulrika, Anna & Maja


Datum & Tider
HT2024


HT24: v.36-v.50

KOMPISVECKA: v.40

LOV: v.44


God Moves Styrelse
Ordförande I Niklas Dalén
Vice Ordförande I Tobias Kullingsjö 
Kassör I Johan Holm
Sekreterare I Sofia Rydetorp 
Vice Sekreterare I Charlotte Kullingsjö
Ledamot I Mattias Skogholm
Ledamot I Daniel Eliasson
Valberedning I Kristoffer Kullingsjö
Valberedning I Erik Martinsson