INFO-BREV. SEPT23

GODMOVES                                              INFO-BREV                                           Sept 2023 

 
IFÖRENINGS-INFO IALINGSÅS INYHETER IÖVRIGT     
 

IFÖRENINGS-INFO


HT23

Välkomna nya som gamla deltagare tillbaka efter sommaren! Terminen börjar v.36 och vi ser fram emot att få träffa er alla. Sista veckan på terminen är v. 50.

Vi kommer att ha kompisvecka v.43 så då får ni bjuda med en kompis till dansen, mer info kommer när det närmar sig, och v.44 är det höstlov och då är det ingen dans.


 

Den 18 september kl. 20 kommer det att vara årsmöte och då är medlemmar välkomna att delta, detta kommer att ske på dansskolan.

 

Under hösten kommer vi att sälja New Body med försäljningsstart v.38, mer info kommer inom kort!

 

 

-Ledare HT23
Bonette Bryngelsten kommer vara fortsatt föräldraledig under 2023. Linnéa Jansson fortsätter hos oss och till hösten kommer Lilli Elfstrand tillbaka!
Som ledare i Vårgårda hittar ni också Katharina Taus och Anna Gerdin.
Vi hälsar Annie Götsten välkommen som dansledare! Annie kommer att leda våra barnklasser vidare efter Maja. Mer om Annie kan läsa  under fliken personal. 


-Terminsavgifterna
Vi har gjort en höjning på terminsavgifterna inför HT23. Det nya avgifterna ser ni i tabellen nedan. 


- Fakturor för höstterminen skickas på mail ca. två veckor in i terminen. Fakturan skickas från Studieförbundet Bilda. Får du inte din faktura? Maila oss, från den mailadress du vill ta emot information/faktura, så fixar vi det! Skriv även med vilka dansare det gäller! Fakturan skickas alltid via mail om inget annat är överenskommet med administratör. Innan man hör av sig får man gärna kolla sin skräppost, ibland kan den råka hamna fel.

- Kontaktuppgifter

Om ni byter nummer eller mailadress meddela oss gärna detta så vi infon vi skickar ut når er.


-Informationskanal

Vi satsar mer på att använda vår hemsida för information till alla deltagare på dansskolan. Kortare sms kommer gå ut när ny info för grupperna finns att läsa, samt vid akutare fall som sjukfrånvaro/inställd lektion. Vi samlar information under fliken "Elev -info". Där finner ni info kring schema, uppvisningar och övrig föreningsinfo.
Vi kommer skicka sms från vår e-tjänst via Bilda, men vi finns fortfarande kvar för frågor via sms och mail. Obs, skickar vi från e-tjänsten så får ni ett sms från ett Bilda-nummer. Dessa sms går ej att besvara. 


-Trivsel och miljö i danssalen

Vi ledare på God Moves har under en längre tid känt av en trend som växer mer och mer. Det handlar om arbetsmiljön i danssalen där det lätt blir högljutt, ofokuserat och stimmigt. Mest märkbart i barngrupper och upp i ung TechTeens. Samtala gärna hemma kring vad en gruppaktivitet innebär. Punkter att ta upp:


  • Inget prat under pågående övning/dans
  • Tänk på ljudnivån
  • Var lyhörd efter danslärarens röst – uppmärksamma och tystna när hen börjar tala
  • Rör ingen rekvisita och dra ej fram mattor etc, utan att fråga först
  • Om man av någon anledning behöver sätta sig ner eller gå ut ur rummet, tala med dansläraren
  •  Häng inte på stången – den är ej till för det!
IALINGSÅS 
Sandra Rydsmo är föräldraledig och under hösten fortsätter Anna Gerdin leda passen i Alingsås! 

Vi vill bli fler i Alingsås! I höst har vi 2 grupper öppna i Alingsås och det är Minis och Kids/Maxis. Kurser som är öppna för intresseanmälan inför HT23 är Busis och TechTeens 12 +.


Tipsa gärna vänner och bekanta! Kurserna startar endast vid tillräckligt många deltagare så tveka inte på att skicka in din intresseanmälan till oss. Anmälan sker via vår hemsida. 
INYHETER


Under hösten kommer föreningen sälja NEW BODY. Försäljningen start v. 38. Mer info kommer!


IINFO- ÖVRIGT

SWISH: 123 511 26 28


DÖRR-KOD i Vårgårda: 7089

Kursanmälan gäller tills vidare och vi flyttar automatisk upp alla när det är dags att byta åldersgrupp.

Avanmälan ska göras i god tid, alltid innan fakturan för terminen skickats ut- Inför vårterminen en månad i förväg och inför höstterminen helst redan i juni. Det kan ibland vara svårt att förutsäga redan då, men vi ser gärna att ni meddelar oss så fort ni kan, då elevantalet har en avgörande del i planering av grupper, schema, timanställda ledare osv. Vid avanmälan som kommer in efter att fakturan för terminen skickats ut, tar vi ut en avgift på 100 kr och gör man en avanmälan senare än tredje veckan in i en termin, är man skyldig att betala hela terminsavgiften. Avanmälan görs på mail eller sms.

Ni har säkert sett BILDA LOGGAN som syns på bl.a. våra reklamblad och affischer. Studieförbundet Bilda är en ideell, partipolitiskt obunden organisation som vill uppmuntra människors sökande efter kunskap och utveckling. Detta görs genom studiecirklar, kurser och annan verksamhet tillsammans med deltagare samt på uppdrag av samhället eller organisationer. Bilda hjälper God Moves bl.a. administrativt och föreningens fasta dansledare har sin anställning där.Allt gott!

Med vänliga hälsingar,
Lilli, Anna, Linnéa, Katharina & Annie


Lektion

Barn
4-11 år

Ungdom

12-17 år

Vuxen/Student-

eftergymnasial

65+

45 min / 60 min

1.060 kr

-

1.220 kr

1.120 kr

90 min

1.220 kr

1.380 kr

1.450 kr/ 1015 kr

-

Datum & Tider
VT2024


VT24: v.4-v.20

KOMPISVECKA: v.6

LOV: v.7 & v.14
UPPVISNINGAR HT23:
KULTUREN 8 - 10 DEC

God Moves Styrelse
Ordförande I Niklas Dalén
Vice Ordförande I Tobias Kullingsjö 
Kassör I Johan Holm
Sekreterare I Sofia Rydetorp 
Vice Sekreterare I Charlotte Kullingsjö
Ledamot I Mattias Skogholm
Ledamot I Daniel Eliasson
Valberedning I Kristoffer Kullingsjö
Valberedning I Erik Martinsson